¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

domingo, 21 de octubre de 2012

Comencem nou curs


Hem iniciat un nou curs. De mica en mica tots ens anem incorporant a l'activitat normal de cada tardor. Aquestes són les novetats.

Vida Creixent va començar les seves reunions mensuals al setembre. El grup s'aplega el darrer divendres de cada mes a les 5 de la tarda.

La catequesi infantil s'inicia aquesta setmana, amb dos grups de nens.

El dimarts dia 23 d'octubre es celebra una missa de recordatori en el primer aniversari de la mort de Lluís Bruguera, un feligrès estimat i recordat de la nostra comunitat. L'eucaristia serà a les 8 del vespre a la parròquia de Sant Oleguer, al carrer Nàpols 133 (tel. 932 313 604).

Josep M. Queraltó, feligrès de la nostra parròquia, presenta una exposició sobre els inicis del cinema, amb peces úniques de la seva col·lecció. L'exposició, que porta per nom Il·lusió i moviment de les ombres, està a la capella de santa Àgata, a la plaça del Rei, s/n, i estarà oberta fins al dia 6 de gener de 2013. L'entrada és lliure. 

Finalment, us recordem a tots que tenim loteria de Nadal de la parròquia. Els qui vulgueu comprar números o vendre'n podeu parlar amb el diaca, Mn. Miquel Adrover, els dimarts de 18 a 19.30 al despatx, o els diumenges abans o després de la missa.